Beige toner og nye sofaer

Tuesday 15th January, 2019

Sponsoreret indhold

Som i nok allerede har set på min Instagram, så har Sofakompaniet og jeg indgået et samarbejde omkring deres møbler. Det synes jeg er et vældig spændende koncept, da mange af jer sætter pris på nogle lækre nutidige designs samtidig med at prisen er rimelig. Det synes jeg i høj grad Sofakompaniet lever op til.


Jeg var på besøg i deres showroom - i kan gense lidt af det på min Instagram under highlighted på min storyline HER

Der prøvede jeg en masse forskellige sofaer og har så sidenhen fået stofprøver og bestilt møblerne hjem.I sidste uge lagde jeg et billede op af den nye sofa og puf, og i var meget begejstret og jeg har fået mange henvendelser på sofaen - udseende, komfort, pris og lignende.


I kan læse alt om sofaen lige HER


Og lige nu har Sofakompaniet faktisk 20-50% rabatter på deres møbler så det kunne være der var noget for dig. :)


Jeg synes personligt at den nye farvepalette-trend er spot on i år.

I flere år har alt bare været hvidt og sort og gråt - hvilket  i min optik efterlader et rum ret koldt. De "nye" farver giver en helt anden stemning og selvom jeg helst undgår bruge helt mørke farver/møbler i mit hjem (har gjort det i entreen, som af et resultat heraf, også bliver lavet om nu), så giver selv en helt lys varm farve utrolig meget karakter til et rum.Derfor valgte jeg også en beige sofa. Ikke sådan en skinger beige - mere en støvet beige. som står godt til både lyse og mørke farver - især godt til grålige toner, træ og læder som vi har en del af herhjemme.


Prøv selv at blande støvede sandede farver med møbler og interiør og i vil få et meget harmonisk og visuelt behageligt rum.


Nu mangler vi så bare hele fotovæggen, jeg fortalte jer om tidligere på storys. Den er under udarbejdelse men må indrømme at det er svært at nå i mål med de ambitioner jeg har for den væg. Men når den er færdig - ja så bliver den også helt rigtig!Hav en rigtig dejlig uge derude.Click here to go back.

0 comments